Hej. Post stary ale dam rade dla tych ktorzy szukaja odpowiedzi a jej nie znalezli.
U mnie jak kolega wyzej pisal takze pekla obudowa i w efekcie kazda pozycja ustawiona, pod niewielkim naciskiem reki obudowa sie rozszerzyla i podlokietnik przeskakiwal na pozycje koncowa.
Jako ze obudowa to stop aluminium nie bawilem sie w spawanie tylko ustawilem jedna pozycje i zablokowalem.
Teraz po kolei rozebralem wszystko jak instrukcja kolegi powyzej, blaszke razem ze sprezyna z srodka wyrzucilem do kosza, a w obudowie peknietej w skrajnej pozycji wywiercilem dziurke fi 3 i wkrecilem malutka srubke wraz z nakretka, pozwolilo to podwyzszyc pozycje na taka jaka jest dla mnie wygodna. Teraz mam pozycje ( 0-1 ) zlozona i rozlozona.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.