Cytat:
|
Tadeuszu nie wydaje mi się tylko widziałem [...
|
Wracam do tematu, bo mnie zainteresował. Trafił się Edge 2020 Vignale - to miał co trzeba...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ponieważ tamte cytowane "widziałem" takie mocno zamglone - to podam (coby Koledzy wzroku nie tracili...) to trochę wyraźniej:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak widać w języku polskim automatyczny tłumacz tekstów się "zapętlił" i mamy dwa "inteligentne" tempomaty...
Dopiero po przestawieniu na j. angielski widać "który jest który"...
Interesujące jest też to, że w PCA (pre-colission...) przybył nowy tryb "Wsp.omaganie om.ijania przeszkód" - intrygujące jest to jak to działa...
Aby uspokoić nieco "nieodpartą chęć posiadania owych nowości" podam co jest potrzebne by działało IACC (inteligentny ACC) - dotyczy S-max MK2, nowego Galaxy i Edge:
- kamera przednia IPMA KT4T-19H406-CE ("nowa")
- radar ACC JX7T-9G768-AC ("nowy-mały")
- licznik IPC KM2T-10849-ANF (tu być może wystarczy soft ograć...)
- pompa ABS K2GC-2C219-BG (to głównie pod stop&go, ale nie wykluczam, że IACC też potrzbuje tej pompy jeśli spotka ograniczenie prędkości do 5km/h...).