Temat: [Mondeo 2007-2014] Webasto - samodzielny montaż
View Single Post
Stary 20-02-2020, 10:34   #476
metmusic
ford::professional

Model: S-Max MK2 ST-Line
Silnik: 2.0 Ecoboost 240KM
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Webasto - samodzielny montaż

Cytat:
Napisał pgrob Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U mnie nie ma tej osłony pod spodem.
ok dzięki. Czyli wygląda że tylko ja i @lsulima mamy ją fabrycznie... Zaglądnąłem pod podwozie też paru przypadkowym napotkanym na ulicy. W przedliftach nie widzialem osłony, w 2 poliftach 2.0 TDCi i 2.0EB były. Obecność w 2.0 TDCi obala teorie że osłona przeszkadza DPF @radkor Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Niemniej jednak w aucie z Webasto nie widzialem w żadnym póki co tej osłony. Coś się inżynierowie nie popisali, po prostu nie założyli zamiast zrobić osłonę z otworem.

Cytat:
Napisał Adam_Zd Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Praktycznie cała instalacja elektryczna była gotowa, włącznie z przewodami do pompy paliwa dochodzącymi do ostatniej wtyczki przed bakiem. To znacznie ułatwiło sprawę.
Pompa wody też była już zamontowana (po co?) i działa z Webasto.
Czyli w Twoim wypadku była to kwestia dołożenia pieca, tłumika, doprowadzenia paliwa i zmiany węży wodnych bo oryginalne wraz z pompką działały w zamkniętym obwodzie pomijając nieistniejący piec, tak?

Wałkując dalej temat osłony pod podłogą na wysokości fotela pasażera. Miałeś u siebie fabrycznie taką czy nie?

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez metmusic ; 20-02-2020 o 12:13
metmusic jest offline   Odpowiedź z Cytatem