Temat: [Focus 2011-2014] Optymalny rozmiar felg i opon
View Single Post
Stary 20-02-2020, 17:56   #148
mati3995
ford::average

Imię: Mateusz
Model: Focus MK3
Silnik: 1.6 EcoBoost 150KM
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Optymalny rozmiar felg i opon

Cytat:
Napisał druteron Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nawet Focusa masz w tym samym kolorze, mój różni się czarnymi lampami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Odnośnie samych felg, na prawdę mi się podobają, chyba się na nie zdecyduję.

Ooo to mamy prawie braci bliźniaków Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Naprawdę polecam jak mi je założono to byłem miło zaskoczony i byłem zły na siebie że postanowiłem założyć na nie zimówki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
Napisał michalbraminski Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Racja, nie spojrzałem na rocznik. Felgi zacne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Miłego śmigania!
Dzięki i wzajemnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jeszcze kilka fotek mam w razie wątpliwości Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:

Bump:
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg DSC_0355.jpg (99.3 KB, 89 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg DSC_0358.jpg (98.9 KB, 65 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez mati3995 ; 20-02-2020 o 18:07
mati3995 jest offline   Odpowiedź z Cytatem