View Single Post
Stary 23-02-2020, 18:13   #8
Marcin83PL
ford::amateur

Imię: Marcin
Model: Fiesta MK8
Silnik: 1.1 Duratec 85KM
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Czujniki parkowania - doposażenie

Cytat:
Napisał pankrakus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam
Może na początek zdecyduj się czego chcesz / szukasz

W pierwszej wypowiedzi pisze, że oczekujesz porady bo jest wiele czujników na rynku, a teraz piszesz o oryginalnych czujnikach montowanych przez ASO
Tak pisałem ponieważ nie wiedziałem że status na wyświetlaczu od radia można uzyskać tylko na fabrycznie montowanych czujnikach od Forda.
Jestem skłonny zapłacić więcej za takie czujniki. Ale jeśli to z jakiś powodów(moim zdaniem z wygody być może nawet z lenistwa) jest to już niemożliwe to w takim razie rozważę alternatywę np. to Valeo.
Dodatkowo, @wujekcybul piszę o jakimś dodatkowym włączniku który musi być domontowany w wariancie przód-tył. Co jest cenną informacją.

Reasumując, w miarę możliwości chciałbym:
-mieć status na wyświetlaczu od radia - wygląda na to że jest to już niemożliwe
-jeśli miałbym wybierać alternatywę to ten niebieski wyświetlacz(w poście od @pankrakus ) w sumie jest spoko - co to za model?
-status odległości rozpoznawać również po np. intensywności beep-ów, którego głośność da się regulować. Sam dźwięk "beep" pochodziłby z głośników od radia.

Za dużo oczekuję?

Tak czy inaczej dziękuje za info.
Marcin83PL jest offline   Odpowiedź z Cytatem