View Single Post
Stary 23-02-2020, 20:08   #2464
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: Nowa Nawigacja SYNC 3 - dyskusja , linki

Cytat:
Napisał Draculescu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...
Jeśli te rozwiazanie będzie stosowane w nastepnych modelach Forda to będzie sznasa na indywidualne zegary.
Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...
W MK5 też nie jest to proste - o czym świadczy fakt, że robi to jeden człowiek. Inni "wgrywacze" korzystają z owoców Jego pracy.
Cytat:
Napisał Norb.81 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak prezentuje się nowa grafika zegarów razem z Sync 3.4. dzięki uprzejmości kolegi który zrobił mi ten mod...
Nie dociekam kto, ale tylko jeden mój kolega jest zainteresowany "jak to jest zrobione"... Inni co najwyżej "czerpią korzyści z tego jakie jest ładne"...

Kolegę chemikus podziwiam za wiedzę, bo trochę trzeba poświęcić czasu na to by zdobyć wiedzę np. o organizacji wyświetlacza w liczniku MK5.

Wszystkie pliki grafik w Jego modach (no i oczywiście w oryginalnym sofcie Forda też) są w formacie DDB. Możliwym do zdekodowania jedynie w oparciu o info o organizacji wyświetlacza.

Jak ktoś chce próbować - proszę bardzo - to jest cała zawartość tego "niebieskiego motywu" licznika MK5: FS7T-14C088-BJB-blue
Ja na grafice nie znam się wcale.

Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 23-02-2020 o 20:15
tedi_k jest offline   Odpowiedź z Cytatem