Temat: [S-MAX 2006-2015] Jakie radio z Android
View Single Post
Stary 23-02-2020, 22:25   #2212
yaris1
ford::professional

Imię: Jarek
Model: Kuga
Silnik: 2.0 tdci 161KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Radio 2 Din Android

Cytat:
Napisał Dersky Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Planuje dokupic ten stabilizator napiecia. Czyli ladnie dziala ten z poleconego linku?

I moze glupie pytanie, ale znalezc nie moge. Dokupilem obd2 na bluetooth i nie wiem jak sparowac go z radiem. W radiu w ogole nie mam menu od bluetooth

Sent from my iPhone using Tapatalk
Wszystko robi się w aplikacji a nie w głównych ustawieniach.
Uruchom aplikację bluetooth w radiu wejdź w połączone telefony i usuń wszystkie .
Teraz podłącz OBD i uruchom silnik w miejscu tym pokaże się OBD sparuj na pasku powiadomień pokaże się niebieski napis OBD . później telefon i gotowe.
Jak będziesz potrzebował więcej info zrobię film

Bump:
Cytat:
Napisał kolo1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Upgrade moich bojów:
1. Easy connect ruszył po tym jak mój telefon dostał upgrade systemu do android 10
2. Wymieniłem wzmacniacz antenowy na ANT-208 - przy wymianie okazało się, że wyjście ANT w moim radiu nie podaje 12V - podłączyłem bezpośrednio pod zasilanie i jest OK - czuć różnicę. Stary pewnie też by sobie radził gdyby miał zasilanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , ale skoro i tak przyszedł nowy to wymieniłem.
3. Kamerka podrzucona tu na forum navitek podpięta działa fajnie jako rejestrator jeszcze rozgryzam funkcję asystenta. Kolizyjny chyba nie działa, a ten od przekraczania linii widzi krawężniki na białe linii nie bardzo reaguje.
ADAS trzeba ustawić
W ustawieniach aplikacji są pozycję zderzenie i linie .
Kamera też musi być odpowiednio ustawiona do maski samochodu
yaris1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem