Ja się zastanawiam, czy mikrofon może skutecznie działać ukryty pod materiałem podsufitki? Czy to ma sens?
A próbowałeś po numerze VIN w ASO Forda uzyskać informację czy masz jakieś mikrofony pod podsufitką w Twoim aucie?
Ja mam auto, które miało mieć ANC, po czym je odebrałem i się okazało, że ma tylko w cenniku i katalogu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , a w realu tak naprawdę nie ma
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale wynegocjowałem u dealera jakąś tam rekompensatę... ale przede wszystkim dealer nie próbował ściemniać, że to istnieje, kiedy tego w rzeczywistości nie było (też zrobił wielkie oczy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., że tego nie ma, jak auto przyszło z Walencji)
Cytat:
|
Witam. Wg. sprzedającego mój mondziak powinien posiadać active noise control. Posiadam dach Panoramiczny i klejone szyby przednie.
Wyczytałem, że przy panoramie mikrofony są ukryte pod podsufitką i można wyczuć tylko dołki, które ja posiadam. Silnik: 2.0 TDCI 150km
|