Temat: [Focus 2014-2018] Koszt wymiany oleju w ASO
View Single Post
Stary 28-02-2020, 13:52   #31
AdoKrycha007
ford::professional

Imię: AdoKrycha007
Model: Focus MK3 Kombi i Focus MK4 Kombi
Silnik: 1,6 Duratec 105 KM Euro 5 (MK3) i 1,5 EcoBoost 150 KM Euro 6 (MK4)
Rocznik: 05.2014 (MK3) i 09.2019 (MK4)
Domyślnie Odp: Koszt wymiany oleju w ASO

Cytat:
Napisał clubGRANT Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A czy znasz warunki tej gwarancji, bo ja tylko słyszałem od posiadacza Fiesty z tą gwarancją , że to lipa i mało co obejmuje ??
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tak to jest jak sie usłyszane bajeczki powtarza....

Gwarancja obejmuje wystarczająco dużo, ale nie wszystko, oraz dodatkowo daje na całą EU darmowy assistance.

I tak, znam i używam w 2 autach prywatnych i 3 firmowych od kiedy tylko weszła i sporo kasy na tym zaoszczędziłem, szczególnie moja firma w autach firmowych, bo m.in wymiane sprężarki, ABS itd.

Problem tych powtarzanych bajeczek jest w tym, że ludzie nie umieją czytać, i skoro jest wyraźna tabela - tutaj : https://www.ford.pl/content/dam/guxe...12_warunki.pdf - co podchodzi pod gwarancje, to potem ludzie mają pretensje że nie chcieli im uznać czegoś, czego ona nie obejmuje.

jeżeli dla Ciebie ta tabela "mało obejmuje", to fakt, nie jest to usługa dla Ciebie....

Ostatnio edytowane przez AdoKrycha007 ; 28-02-2020 o 13:54
AdoKrycha007 jest offline   Odpowiedź z Cytatem