Cześć,
Założyłem temat, ze względu na to, że nie mogę uzyskać informacji czy mogę mieć nawigację w swoim aucie.
Auto jest poleasingowe, kupiłem w salonie w Auto Plaza. Po jakimś czasie kontaktowałem się z sprzedawcą, czy mogę mieć nawigację w aucie (jest wejście na kartę SD) ale po podaniu numeru VIN stwierdził, że te auto nie ma i nie może mieć nawigacji. Jest to dla mnie problematyczne i zależy mi na tym żeby było. Wiedzę jaką pozyskałem to tylko tyle, że żeby nawigacja działała muszę mieć kartę z podkładem map.
W dniu dzisiejszym na wyświetlaczy odczytałem szerokości geograficzne z zakładki "Gdzie jestem". Wpisałem dane w google maps i pokrywa się to wręcz idealnie z miejsciem, gdzie przebywałem wykonując zdjęcia - załączniki.
Nie wiem czy mam złudne wrażenie, że po włożeniu karty SD z mapami nawigacja będzie działać, czy to też jakaś ograniczona "aplikacja" i żeby mieć tradycyjną nawi muszę zainwestować kolejne pieniążki …
Proszę o pomoc
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Grzesiek