Cytat:
|
A jak z samym zamykaniem? Zamyka się z wyraźnym trzaśnięciem?
|
Tak zamyka sie z trzasnieciem ale faktycznie najczesciej jak drzwi z przodu sa otwarte
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , natomiast rozwiazalem problem z klapa otwierajaca sie do polowy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przy okazji ze musialem zakupic sprzet do kodowania kluczy , silowniki sa w porzadku wina lezy w module RGTM, reset forscanem tego modulu sobie nie radzi, ale diagnostyka nowym sprzetem wsio naprawila teraz klapa otwiera sie na maxa.
Co nie bylo oczywiste bo po diagnostycze klapa i tak byla otwarta do polowy ale po raz 100tny otwarlem recznie przytrzymalem guzik zamykania ponad 3 sek a dzis ku mojemu zdziwieniu otwierajac kluczykiem klapa otwarla sie na maxa , nie uwierzylem i owieralem i zamykalem jeszcze 3 razy i otwiera sie na maxa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Walczylem z tym miesiac wymienilem silownik i nic zagladalem do modulu, plytka ok, nic przepalonego, wysalem zapytanie do forscan o przylaczenie mnie do programu beta testerow wersji 2.4 z mozliwoscia wgrywania kalibracji z serwera forda. A tu masz klapa sie naprawila
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. sama a moze jakis duch swiety albo poprostu sprzet made in CHINA zrobil swoje. I teraz nie mam co beta testowac bo juz dziala.
Wazne ze dziala jak ma dzialac
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..