Temat: [Mondeo 2014- ] Doposażenie - elektryczna klapa
View Single Post
Stary 29-02-2020, 13:19   #147
multimen
ford::beginner

Model: Mondeo MKV Titanium
Silnik: 2.0TDCI 180KM
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Doposażenie - elektryczna klapa

Sprzet kupulem by kodowac klucze, ktore zakodowalem w 30 sek, a ze po diagnostyce nim samochodu, dziala poprawnie klapa to nie bede plakal i sie rozczulal.
Nie wnikam tez jak i czy wogole cos robil, teraz problemu nie ma a miesiac z nim walczylem.
Niepotrzebnie kupilem silowniki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zawsze mozna je sprzedac sa uzywane. Gdyby nie to pewnie bym drazyl dalej i kupilnym i tez modul, bo to jedyne wyjscie jak nie masz mozliwosci wgrac nowej kalibracji.
A jesli 3,5 tys dla kogos to nie kilka tysi to wybacz, chyba jestem nie z tej planety Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zawsze moze ktos sobie kupic sprzet i sobie zrobic sam i sie przekona czy wie co zrobil czy czegos nie zrobil Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja wiem co zrobilem.
Moze w poniedzialek bede wiedzial co zrobil sprzet, w chinach ludzie tez odpowczywaja po pracy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i maja weekend.
Potrzebny bylby kolejny pacjent z klapa ktora otwiera sie do polowy zeby przekonac sie czy to magia czy narzedzie. Ja takiej mozliwosci nie mam, mam tylko jednego mondka. A dlaczego mnie to zainteresowalo tez wiem, bo mialem po zakupie auta nieskasowane DTC i jednym z nich byla kod z modulu klapy tyle ze nie obecny, wraz z kilkoma innymi os swiatel, tak jak kazdy "bezwypadkowy" sprowadzony w stanie idealnym niewiedziec czemu mial odlaczana wtyczke klapy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. hah jak mu ja przekladano z innego " nie bitego". Silownik musialem kupic zeby sie przekonac czy to jego wina, bo jakis pojeb odcina nozem kody kreskowe i nazwy z etykietek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. sa i tacy. Nie wiedzac czy mam silownik odpowiedni do mojego modelu. Okazalo sie ze raczej jest ok, ale po co pojeb odcial czesc etykiety to juz pytanie do pojebow Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .

Ostatnio edytowane przez multimen ; 29-02-2020 o 13:41
multimen jest offline   Odpowiedź z Cytatem