View Single Post
Stary 10-03-2020, 07:42   #165
totek2
FCP member

Model: Mondeo MK5 ST Line X AWD
Silnik: 2.0 180KM-> ~205
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: auto bez nawigacji ale z włożoną kartą z mapami

Cytat:
Napisał fkgrechu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na fanpage z FB znalazłem osobę co zajmuje się programowaniem w Fordach
czyli kolejny z tych co znaleźli trochę w internecie i nagle zajmuje się programowaniem.
Jeżeli to z Twoich okolicach to chyba wiem o kogo chodzi bo poprawiałem po nim sync2 z USA w którym nie ogarnął wgrania PL języka. Podobno zawsze mu działało a tym razem nie...
Cytat:
Napisał fkgrechu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Proszę o pomoc w temacie, być może jest konieczna aktualizacja systemu. Z filmików jakie oglądam odnoście odblokowania nawi są widoczne trzy skróty na wyświetlaczu - "i" // "domek" // "ustawienia"; ja u siebie mam tylko domek i ustawienia. Na YT znalazłem film "How to Enable Navigation on Ford Sync 2" tam jest to przedstawione podobnie z tym, że po upływie czasu nagle na wyświetlaczu pojawiają się trzy skróty ..
Też tak będziesz miał ale właśnie po poprawnym aktywowaniu.
Cytat:
Proszę o pomoc w temacie, być może jest konieczna aktualizacja systemu.
Dobry kierunek.