Temat: [Ogólne] SYNC3 - aktualizacja map
View Single Post
Stary 19-03-2020, 18:47   #1117
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: SYNC3 - aktualizacja map

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tomku - przecież powinieneś wiedzieć, że "przed 04.2019" w Kudze fabrycznie NIE MIAŁO PRAWA być systemu 3.3.
....
Cytat:
Napisał leszcz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
hmm . Jednak słuszne pytanie zadałem
@FormulaOne Tym razem mój błąd..Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Gdybym jak niegdyś chodził pod krawatem, to musiał bym ten krawat zjeść...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A tak to tylko powiem "sorki" - tym razem "wiedza i doświadczenie" na ten raz mnie zwiodły Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.... Przyznam, że próbowałem na szybko przed porannym napisaniem sprawdzić z posiadanych zasobów jakąś kugę z marca/kwietnia 2019 ale VINu nie miałem...
A Amerykanie w Escape w ogóle wersji 3.3 nie stosowali, więc na pamięć i wiedzę z kupionego dla córki Escape dokładnie z tego samego okresu "trochę pojechałem".

Ad rem - rzeczona Kuga ma jak najbardziej z fabryki wersję 3.3 z mapą F7.
Dzisiaj o 15:44 serwery Forda (przez WiFi) utwierdziły się w wiedzy, że zamontowany jest Sync3 z softem 4U5T-14G381-AN (3.3 19052) oraz, że na pokładzie jest mapa F7 (1U5T-14G421-BxD).

Tak więc serwery mają dokładną i aktualną informację.
Co z nią zrobią - na pewno nijak nie zależy od Ford Polska...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 19-03-2020 o 18:51
tedi_k jest offline   Odpowiedź z Cytatem