Cytat:
Tomku - przecież powinieneś wiedzieć, że "przed 04.2019" w Kudze fabrycznie NIE MIAŁO PRAWA być systemu 3.3.
....
|
Cytat:
hmm . Jednak słuszne pytanie zadałem
|
@
FormulaOne
Tym razem mój błąd..
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Gdybym jak niegdyś chodził pod krawatem, to musiał bym ten krawat zjeść...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A tak to tylko powiem "sorki" - tym razem "wiedza i doświadczenie" na ten raz mnie zwiodły
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.... Przyznam, że próbowałem na szybko przed porannym napisaniem sprawdzić z posiadanych zasobów jakąś kugę z marca/kwietnia 2019 ale VINu nie miałem...
A Amerykanie w Escape w ogóle wersji 3.3 nie stosowali, więc na pamięć i wiedzę z kupionego dla córki Escape dokładnie z tego samego okresu "trochę pojechałem".
Ad rem - rzeczona Kuga ma jak najbardziej z fabryki wersję 3.3 z mapą F7.
Dzisiaj o 15:44 serwery Forda (przez WiFi) utwierdziły się w wiedzy, że zamontowany jest Sync3 z softem 4U5T-14G381-AN (3.3 19052) oraz, że na pokładzie jest mapa F7 (1U5T-14G421-BxD).
Tak więc serwery mają dokładną i aktualną informację.
Co z nią zrobią - na pewno nijak nie zależy od Ford Polska...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.