O dziwo u mnie także trąbi - jak nacisnę na ten duży przycisk na środku kierownicy...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
BTW - Proszę o pisanie na TEMAT!!!
Funkcja "znajdź mój samochód" (naciśnięcie przycisku zamykania przy zamkniętym aucie) JEST FUNKCJĄ NA ŻĄDANIE i nie będzie "sama" trąbić o północy na osiedlu przy zamykaniu auta!!!
Funkcja trąbienia PRZY ZAMYKANIU jest STAŁA i będzie też tak działać: pod szpitalem, o północy, w lesie i gdzie tak jeszcze...
Dokładnie z tego powodu jest niezgodna z przepisami.
Ja rozumiem, że to są BARDZO SKOMPLIKOWANE SPRAWY ale wydawało mi się, że jednak nie przekraczają poziomu ogarnialnego przez statystycznego posiadacza uprawnień do kierowania pojazdami mechanicznymi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.