View Single Post
Stary 21-03-2020, 23:16   #902
steffy007
ford::beginner

Imię: Zbyszek
Model: S-MAX
Silnik: 2.0 Duratorq TDCi DPF 140KM 103kW
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: upgrade 2.0 tdci 140 do wersji 163 KM - DW10C

Cytat:
Napisał heko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale dajecie popalić, albo jest, albo nie ma, po zmianie mapy, efekt jest natychmiastowy... inna sprawa, że to tak znikoma różnica, aż trudno poczuć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Poświęć trochę czasu i poczytaj posty forumowiczów, którzy robili u Was usługę. Piszą, że od razu poczuli różnicę?

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zrobiłem zmianę w pewnie ponad 100 autach z DW10C... We wszystkich trzeba było - więc Kolega ma zapewne "bardzo szczególne auto"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@heko - Grzesiu, koledzy naoglądali się YT - nie widzę powodu, by nadmiernie im psuć humor, że YT czasem nie wystarczy by rozumieć co się robi...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A czy Kolega robił te ponad 100 aut forscanem? Może Kolega spróbuje mojego sposobu. Za darmo. Humor ciężko mi zepsuć. I już pisałem Kolega nie chce pomóc to Kolega nie pisze. Szkoda Kolegi czasu. Przecież to moje auto i mogę robić z nim co zechcę.
Miałem auto na gaz i wygadany fachowiec nie był w stanie ustawić mi mapy. I co wizyta 50-70zł. Kupiłem kabel poczytałem i zrobiłem. Pokazałem swój sposób na forum dla gazowników. Ostrzegali wszystkich, że uszkodzą swoje samochody. A ja swoim zrobiłem ponad 200 tys km i nic mu nie było. Więc traktuje wypowiedzi tych "co im chleb odbieram" przez palce.

Ostatnio edytowane przez steffy007 ; 21-03-2020 o 23:43
steffy007 jest offline   Odpowiedź z Cytatem