Cytat:
ale dajecie popalić, albo jest, albo nie ma, po zmianie mapy, efekt jest natychmiastowy... inna sprawa, że to tak znikoma różnica, aż trudno poczuć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Poświęć trochę czasu i poczytaj posty forumowiczów, którzy robili u Was usługę. Piszą, że od razu poczuli różnicę?
Cytat:
Zrobiłem zmianę w pewnie ponad 100 autach z DW10C... We wszystkich trzeba było - więc Kolega ma zapewne "bardzo szczególne auto"... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@ heko
- Grzesiu, koledzy naoglądali się YT - nie widzę powodu, by nadmiernie im psuć humor, że YT czasem nie wystarczy by rozumieć co się robi... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
A czy Kolega robił te ponad 100 aut forscanem? Może Kolega spróbuje mojego sposobu. Za darmo. Humor ciężko mi zepsuć. I już pisałem Kolega nie chce pomóc to Kolega nie pisze. Szkoda Kolegi czasu. Przecież to moje auto i mogę robić z nim co zechcę.
Miałem auto na gaz i wygadany fachowiec nie był w stanie ustawić mi mapy. I co wizyta 50-70zł. Kupiłem kabel poczytałem i zrobiłem. Pokazałem swój sposób na forum dla gazowników. Ostrzegali wszystkich, że uszkodzą swoje samochody. A ja swoim zrobiłem ponad 200 tys km i nic mu nie było. Więc traktuje wypowiedzi tych "co im chleb odbieram" przez palce.