Odp: Aktualizacja sync2
Hej
Jestem tu nowy. Pierwszy post. Niedawno nabyłem Mondeo MK5 hybryda 2015, wersja EU. Dzień dobry :-)
Autko polubiłem, to forum również. Czytałem trochę i przymierzam się do kilku zmian. M. in. do włączenia navi w Sync2. Zgodnie z instrukcjami, ściągnąłem soft 3.10, magiczną tapetkę, mam mapę F8, STN1170 i oczywiście ForScana. Zabieram się do pracy i... konsternacja. W aucie mam wersję CCPU S/W: 4.32.14073_PRODUCT. Wszystkie tutki każą upgrejdować 3.08 EA na 3.10 EA. U mnie nie dość że nie ma info że EA, to jeszcze wersja 4.32 jakby nie patrzeć sporo wyższa niż 3.10
W którymś poście tego wątku padło hasło "4.32", ale odpowiedzi sugerowały upgrade z 4.32 do 3.10. Dla mnie mało logiczne, bo to w zasadzie downgrade do niższej wersji i tu dochodzę do sedna.
Proszę Was o jasne info, czy mając taki soft jaki mam w swoim Sync 2, mam wgrywać 3.10 (dokładnie Gen2v310build16180updatepackageEULangpack2 z tego wątku) i trzymać się tutoriali włączenia navi, czy pominąć upgrade do 3.10, skoro (przynajmniej w numerkach) mam wyższą wersję 4.32
z góry dzięki.
Pozdro!
|