Witam, mam.problem z uruchomieniem nawigacji mondeo mk5, sync 2.W normalnych warunkach to podjechalbym do kogoś, żeby to ogarnął. Jako przykładny obywatel, siedzący w domu, postanowiłem temat sam ogarnąć. Teraz tak odblokowalem forscanem , w APIM zmieniłem 0 na 4 w wartości 7d0-01-02 na x4xx-xxxx-xxxx. Następnie zainstalowałem jak tapetę patch-a i odblokowalem, na tapecie pojawiło się navi eneable. Przywrociłem sync do ustawień fabrycznych. Po ponownym uruchomieniu uzyskałem menu jak na zdjęciu. Kupiłem od gościa na Allegro kartę z mapami F8 i nie czyta karty. Sprzedawca twierdzi, że karta była sprawdzana przed wysyłką i wszystko było ok. Twierdzi, że źle odblokowalem nawigacje ponieważ w prawym górnym rogu powinien być napis nawigacja, a mam włóż kartę sd. Ktoś coś pomorze?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z mojego MI MAX 3 przy użyciu Tapatalka