nie wiem co wy chcecie od forda,
@
koszka
mój fredziu młodszy od twojego o rok nie wiem ile masz tam nalatane ale ja wczoraj sprawdziłem w swoim mam 218 tys. i jeszcze nic nie wymieniałem z zawieszenia, jest to jedno z wielu aut jakie w życiu miałem,a najmniej zainwestowałem w zawieszenie, czy jakiekolwiek roboty blacharsko-lakiernicze, i pod tym względem jestem zadowolony, jedyne co mnie złego spotkało to oszustwo sprzedajacego i wtedy dostałem w plecy 2,8 tyś. za remont głowicy, ale to nie wina Forda tylko szmaciarza handlarza ale to tak jest jak się kupuje auto i wszystkie oczy na blacharkę, a mało kto zwraca oczy na silnik, zgapiłem to i wiem że to moja wina, Foczkę kupiłem 2 lata po Fredku, w zawieszeniu wymienione jakieś tuleje na wahaczu kupiłem z polecenia sprzedawcy 3 przeglądy i jest ok, silnik trochę lipny bo 1,6 100km, więc jak wiadomo do najcichszych nie należy-fakt niezaprzeczalny bo np. 1,8 pb w focusie przy moim jest niesłyszalny,ale jezdzi , blacha ok , zawieszenie ok , stan blach idealny, powiedzmy że w mondeo też jest coś nie tak z tylnym zawieszeniem i nie to że coś głośno stuka, słychać to i lekko czuć podczas jazdy na tylnej kanapie przy pokonywaniu zakrętów czuć jakiś mały luz ale żaden diagnosta nie może tego zlokalizować, więc jak do tej pory ja na Forda nie mogę nic złego powiedzieć
Bump:
Cytat:
Ma szczescie ten moj ford ze lubię grzebać i jest robiony na bieżąco. Bo inaczej kiepsko z nim by bylo. Ale chyba nastepne moje auto to nie bedzie ford. Pojde chyba w strone czeskiej motoryzacji. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
|
może za bardzo się starasz i stąd ta fustracja , może nie zawsze jest wskazane bycie pedantycznym czasami może być taj jak z przysłowiem ,,zamienił stryjek siekierkę na kijek,, a co do czeskiej motoryzacji mam mieszane uczucia wiem tylko na co było stać skodę 105L i wiem że dla mnie to ostateczność by była chyba
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.