Cytat:
|
... Myślę że podobnie będzie ze zmianą mapy w Fordzie Kuga Mk1...
|
Na szczęście nikt nie broni myśleć.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie widzę też problemu z dostępnością Kugi MK1 z DW10C. Wystarczy na YT zapewnić "na pewno zrobię" i do pewnego znanego propagatora FORSCnowych możliwości na pewno się ktoś zgłosi!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Życzę udanego filmu!
BTW - któż to pisał, że do modułów nie da się wgrywać FORScanem softu??? Od ponad 2 lat jest niepubliczna wersja FORScana "programującego moduły". Każdy coś tam robiący o tym wie i większość z tychże nawet tę wersję (od owych ponad 2 lat...) ma. Czasem nawet używa tej funkcji, bo jest zrobiona inaczej niż w UCDS i w pewnych warunkach pozwala na więcej. Wielokrotnie o tym zresztą było wzmiankowane na forum.
Cytat:
|
....na forum Forda osoby z większą wiedzą i umiejętnościami niechętnie dzielą się z innymi. ....
|
To wolny kraj. Każdy może poświęcić swój czas na zdobycie wiedzy i doświadczenia a następnie dzielić się całą tą wiedzą publicznie. Nie mam z tym problemu, że tak może chcieć zrobić właśnie Kolega! Będę życzliwie obserwował i delikatnie pomagał. Powodzenia. Czekamy na pierwsze efekty. Może być z Kugą MK1.
Ja natomiast robię tak, jak uważam za słuszne ze swojej strony. I tak ze wszystkich "coś tam wiedzących" udostępniam zdaje się największą część informacji tutaj na forum.