Temat: [Mondeo 2007-2014] Program konfiguracji - ELMconfig
View Single Post
Stary 28-03-2020, 00:26   #2287
mmaarroo
ford::amateur

Imię: Marek
Model: Ford S-Max
Silnik: 2.0
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Program konfiguracji - ELMconfig

Cytat:
Napisał mareasb Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jednak ruszyło...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zainspirowany Twoim screenem z Forscana zastanawiałem się czemu Twój interfejs z Forscanem łączy się z prędkością 2000000kbs a u mnie 57600kbs i tak w testach portu, przy uruchomieniu elmconfigu przeleciałem po urządzeniu z max v 20000000 kbs i chyba to zadziałało jak respirator na chipset elmaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. teraz łączy się na każdym kompie, systemie, programie, dzięki za pomocGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak to przetestować? Też mam chyba podobny problem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

slow connection.jpg

Z gór dzięki za pomoc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mmaarroo jest offline   Odpowiedź z Cytatem