Cytat:
|
Tak czy inaczej potestowałbym to w następujący sposób. Po odpaleniu i zanotowaniu braku loga, nic nie ruszałbym, a wykonał trasę jaką mamy zrobić.
Jeżeli będzie to co najmniej 10 minut jazdy, to po dojechaniu zgasiłbym auto, zamknął je, odczekał 2 minuty (nie zależy mi na pełnym uśpieniu auta) i wtedy spróbowałbym odpalić i zobaczyć czy loga są.
Generalnie wykonałbym kilka takich prób.
|
Akumulator jest naładowany. Jeździłem tak jak wyżej napisane, ale loga się nie pokazują.
Cytat:
Ja to raczej łączę z kompetencjami "świeżo upieczonych użytkowników FORScana"... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zauważ, że takich "cudów" nigdy nie raportują ludzie jakoś tam doświadczeni i robiący takie ustawienia na co dzień...
|
Programuje bardziej skomplikowane sterowniki PLC. Zmiana bitu w FORScan to nie jest żadna filozofia. Zmieniłem tak jak kolega napisał i zapisało się w APIM.
Cytat:
|
A więc dla wytestowania czy problemem jest "usypianie powodujące amnezję" trzeba dokładnie odwrotnie - po obudzeniu APIM jak brak jest logo stacji wykonać (bez grzebania FORSCanem!) reset APIM "z palca" - jednoczesnym naciśnięciem klawiszy "prawy seek" i "power off".
|
Reset systemu z poziomi panela dotykowego Sync już robiłem wcześniej, nic nie pomógł. Teraz jeszcze zrobiłem przez reset APIM "z palca" - jednoczesnym naciśnięciem klawiszy "prawy seek" i "power off". Ale działo się to samo co z panela i nic nie pomogło. Loga dalej nie ma.