Temat: [S-MAX 2015- ] Wiadomo coś na temat faceliftingu
View Single Post
Stary 03-04-2020, 20:47   #534
garry2012
ford::average

Imię: garry
Model: A5
Silnik: 1.8
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Wiadomo coś na temat faceliftingu

Cytat:
Garry - ta kierownica to po jakimś czasie przestanie doskwierać, za to dobrze leży i się nie ślizga.
Nie zmienia to faktu, że ręce od skórzanej kierownicy nie powinni śmierdzieć plastikiem. Pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Jak jeździłem wypożyczonym s-maxem titanium 2 tyg po Włoszech to też taka sama kierownica była i myślałem, że w Vignale będzie inna.

Cytat:
Felgi standardowe 18" szprychowe jak dla mnie eleganckie
Kto co lubi, każdy ma inny gust, mi szprychowe felgi nigdy się nie podobały.

Cytat:
Klapę bagażnika otwieram machnięciem nogą - nice feature
No kurczę kolejny pisze o tym bajerze a ja się pytam jak to ogarnąć? W konfiguracji tego nie było, zrobiliście jakiś czujnik u mechanika elektronika? Ile to kosztuje, u kogo to zrobić i ile czasu?

Cytat:
A ta jasna tapicerka nie łapie brudu np. od jeansów?
Pewnie łapie jak każda jasna, nie jeździł jeszcze nikt w jeansach. Kiedyś jak pytałem kolegów z forum to się w niej najbardziej brudzi to ktoś pisał, że czarne oparcie tyle przednich foteli (w domyśle pewnie dzieci kąpią butami).

Cytat:
Aha co to za płetwa na dachu? w starym S-Maxie taką miałem, w obecnym Vignale nie mam.
Mieszkam nad morzem, więc pewnie chodzi o to, że jak wjeżdżam autem do morza latem to wtedy płetwa trochę wystaje z morza i mogę dzięki temu przestraszyć plażowiczów, którzy będą łamać zakaz wychodzenia z domu w czasie epidemii. Mamy nawet z takim reżyserem Patrykiem Vegą nakręcić film: "Szczęki 6. Mielno niszczy"

PS. Widzę, że nie załadowały się 2 zdjęcia za środka, dodaję je, zobaczcie sobie jasny środek:

https://ibb.co/gMpHZT5
https://ibb.co/xsDst2C

Bump:
Cytat:
Gratuluje autka. Ile cię wyszło ostatecznie (jeśli możesz napisać oczywiście)?
185k, bez rzeczy których nie potrzebuję czyli haka i AWD byłoby ok. 170k

Ostatnio edytowane przez garry2012 ; 03-04-2020 o 20:54
garry2012 jest offline   Odpowiedź z Cytatem