View Single Post
Stary 13-04-2020, 01:18   #1935
Fiesta Mk8 ST Line
ford::professional

Imię: Michał
Model: Fiesta Mk8 ST-Line, Mondeo Mk5 Turnier PS
Silnik: 1.0 EB, 2.0 ropniok
Rocznik: 2018, 2019
Domyślnie Odp: Oczekiwanie na odbiór, zmiany w specyfikacji zamówienia.

Cytat:
Napisał fibeer Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ehh, no właśnie, ta Kia też mi się podoba. Fajny design i energonomia w środku, virtual cockpit, nawiewy na tył czy po prostu większy bagażnik. Znowu Focus ma adaptacyjne LEDy czy HUD, których nie ma właśnie Kia :-/. No i przyznam szczerzę, że obecne Mondeo mk4 sobie bardzo chwalę przez co chciałbym może pozostać przy tej marce. No ale z drugiej strony cenowo lepiej wypada chyba właśnie Kia. Ehh, mam zagwozdkę :-).
Ciekawe czy jest ktoś, kto wcześniej miał właśnie tak jak ja Mondeo mk4 kombi , a teraz ma Focusa mk4 kombi i może się wypowiedzieć z doświadczenia, z codziennego użytkowania czy wakacyjnego pakowania, który bagażnik jest większy? Bo na papierze to Focus ma większy, ale jakoś ciężko mi to przyjąć za fakt.

Pozdrawiam

Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Hehe, jakbym siebie widział prawie rok temu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tez przesiadka z kombi segmentu C miała być na fokę kombi lub ceeda kombi. Mój zamówiony focus 1.5 EB A8 miał kosztować po sporych rabatach prawie 120k. Los jednak chciał inaczej...i dzisiaj absolutnie nie żałuję! Życzę zdrowego rozsądku przy ostatecznym wyborze!

Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
Fiesta Mk8 ST Line jest offline   Odpowiedź z Cytatem