View Single Post
Stary 13-04-2020, 20:13   #1947
fibeer
ford::average

Imię: Tomasz
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Oczekiwanie na odbiór, zmiany w specyfikacji zamówienia.

Cytat:
Napisał Fiesta Mk8 ST Line Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Spisuje się świetnie. Machanie nogą nie problem dołożyć przy odrobinie chęci, choć jak widzialem jak to działa w fordzie to mnie ochota na tego moda przechodzi. Co do HUDa to też to chcialem mieć do czasu jak okazało się że nie pokazuje navi googla tylko wyłącznie fordowską, a tej nie uznaję i nie używam. Dla mnie mogłaby nie istnieć, mam bo mam, ale korzystam tylko z AA, a co za tym idzie z maps lub waze.
Kamera ma dobrą jasność i wystarczająco szeroki kąt, na tyle że bardzo pomaga przy wyjeździe z garażu i sprawdzaniu czy cos nie nadjeżdża z boku. Oczywiście boleję że mondeo nie ma kamer 360, ale to już inna bajka.

Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
Hmm, no właśnie, też mi się wydaję, że brak wskazań na HUD czy wyświetlaczu zegarów z innych nawigacji niż fabryczna to spory minus :-/.

A co powiecie o Peugeot 508 SW II ? Mam okazję nowego wziąć za ok 120 tys., ale wcześniej chciałbym się nim przejechać, przetestować używanie tego wirtualnego kokpitu co jest ponad kierownicą (słyszałem różne opinie o takim rozwiązaniu, dość skrajne) no i zobaczyć bagażnik bo ma tylko 530L - jak to wygląda w rzeczywistości.

Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
fibeer jest offline   Odpowiedź z Cytatem