Temat: [Focus 2014-2018] Sync 2 zamiana na Sync 3
View Single Post
Stary 17-04-2020, 17:46   #838
yasiu.brzeg
ford::average

Imię: Łukasz
Model: MK4
Silnik: 1.5 w goju
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Sync 2 zamiana na Sync 3

Cytat:
Napisał Renji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chłopaki ktoś coś tym zestawie wie? EU czy USA. W sumie wydaje się dobra cena sprzedający wysyła skonfigurowane pod VIN.

[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

Witaj kolego,
To moje aukcje. Nawigacje mam w 100% Europejskie, bez lutowania. Oryginalne 64GB. Obecnie posiadam kilka zestawów, posiadam też do pozostałych aut. Na sprzęt wystawiam FV lub paragon, jest gwarancja zwrotu poprzez allegro, bezpłatna dostawa za pomocą smart, ubezpieczenie. Kupując poprzez allegro masz pewność, że nie dostaniesz oszukany.

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Węgry produkują GŁÓWNIE APIM "budżetowy" bez navi.
Po numerze 14G370 nie da się niestety nic powiedzieć o wersji tego APIM, bo eCat - jeśli już - to podaje dane "po komplecie" - czyli po numerze 14G371.
Na pewno "intrygujące" jest zamazywanie numeru seryjnego urządzenia (ESN) na ekranie i jednocześnie podawanie tegoż ESN na nalepce...
Rozbieżność ESN na ekranie z tym na nalepce jest dość często spotykana w "rzeźbionych nieumiejętnie" APIM...
Zdjęcie w załączniku rozwieje Twoje wątpliwości.

Przepraszam za zamieszanie z błędnym cytowaniem. Przez przemęczenie myślałem, że mówimy o aukcji do Edge, która również jest wystawiona i wstawiłem zdjęcie ESN z EDGE Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez yasiu.brzeg ; 17-04-2020 o 18:17
yasiu.brzeg jest offline   Odpowiedź z Cytatem