View Single Post
Stary 18-04-2020, 17:30   #1
dadis1988
ford::amateur

Imię: Dawid
Model: Mondeo
Silnik: 2.3
Rocznik: 2008
Domyślnie "Czalendż" Po aktualizacji Convers+ ekran "przesuniety" i wskazowki uciekly.

Witam Was serdecznie.

Wiec tak, zaczne od poczatku:
Kupilem Kabel i UCDS (od Chinczykow z Ali) i zainstalowalem. Wszystko dzialalo ale oczywiscie ja chcialem miec najnowsza werscje UCDSa wiec zrobilem update apki no i kabel szlag trafil (jak sie dowiedzialem, to podobno nowy UCDS niszczy Chinske podrobki kabla). Zamowilem wiec nowy i UCDS zdowngradeowalem (deinstalacja nowej wersji i ponowna instalacja starej) na starsza (ta ktora jest dostepna z kablem).
Postanowilem sam aktualizacje licznika (Convers+) zrobic. Wszystko szlo calkiem dobrze az do momentu gdzie laptop stwierdzil, ze aktualizacja zakonczona pomyslnie ale w samochodzie na desce rozdzielczej czarno. Wiec wiele nie myslac zrobilem ponowna aktualizacje i tak z 6 razy az sie licznik znow pojawil Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. lecz teraz mam wszystko przesuniete (ekran) i wskazowki uciekly mi (w zalaczniku zdjecie). Czy ktos jest w stanie mi pomoc (ewentualnie na odleglosc przejmujac Laptop np. Anydesk) albo wytlumaczyc co mam zrobi?
Ps. Mieszkam w Holandii wiec fizyczny dojazd bedzie ciezki w tych czasach.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg 20200418_153931.jpg (96.8 KB, 238 wyświetleń)
dadis1988 jest offline   Odpowiedź z Cytatem