Cytat:
Witam.
Udało się naprawić usterkę, jednak w czasie rozbierania spotkała mnie przykra niespodzianka. Ktoś już tam był wcześniej. Ktoś już przerobił wtyczkę i zlutował przewody do lampy. Może to być podpowiedź dla niektórych żeby sprawdzić wtyczkę bo pewnie nie było przejścia. U mnie problem był w samej lampie. Pękł lut, jedno dotknięcie lutownicy i po naprawie. Myślę że zdjęcia wszystko wyjaśnią. W samej lampie są 3 kable
Czarny masa
Biały światła dzienne
Czerwony światła mijania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z mojego SM-G390F przy użyciu Tapatalka
|
Cud. Swiatla dzis wrocily do normy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wszystko zaczelo dzialac nic nie zrobilem.
Wlasnie skojarzylem fakty ze prawa strona przestala mi dzialac jak mylem auto na myjni. Dzis troche wyszlo slonce auto postalo i wszystko dziala, wiec chyba mam jakis problem z kablem lub gdzies dostala sie woda. Tak czy siak, narazie dziala
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.