Cytat:
|
Podczas rozruchu prad w setkach A
|
Taki żeby rozruch wytrzymał, a zwarcia nie (dobrać prąd) albo zwłoczny(termiczny)
Cytat:
|
co mi pasuje. Power bank, kable od sasiada mercedesa, jakis ratunkowy aku (za 30 zl moge kupic uzywke )
|
No git, power bank ma sens, bo wygodnie go podłączyć w środku. Ale kable rozruchowe? to przy takiej akcji, otworzenie jednej maski więcej wg mnie nie robi różnicy. Co najwyżej bym jakiś fajny punkt MASY w aucie stworzył. A ratunkowy AKU? Przecież to by musiała być jakaś 80Ah
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. gdzie to trzymać i jak podłączyć w kabinie (wygoda z targaniem tego i kombinowaniem w środku). Miało by to jeszcze sens jako 2-gi akumulator zamontowany na stałe w bagażniku, z heblem i no jeszcze ładowany z solara.
Wg mnie wyjście na solidny Power bank, to ma sens. Wsiadasz, aku trup, wyciągasz power banka ze schowka, podłączasz w małym schowku do wtyczki, cyk i jedziesz. Nie ważne czy pada czy śnieg. Reszta czynności z kablami i aku zapasowym i tak powoduje zmoczenie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.