Cytat:
|
Wgrałem Sync 3.0_3.0.20045 - niestety każdorazowo po uruchomieniu samochodu system naprawdę wolno się uruchamiał i długo trwało wczytanie mapy.
Po jednym dniu testowania wróciłem do wersji 19205
Ja nie polecam nowego softu - może jak będzie cały pakiet z mapami F9 to razem to "zagra" - ale nie jestem fachowcem i mogę się mylić.
|
Dyskusja w wątku o aktualizacji map do Sync3 na temat powolnego startu wersji 3.0 20045 nie ma sensu, więc ją "jakoś tam teleportuję" tutaj.
Dzisiaj trochę posiedziałem i pobawiłem się "na zapleczu systemu" i wyszlo mi, że w wersji 20045 jest jakiś "babol" w systemie operacyjnym zawartym w QNX-IFS.
Jeśli wersja 3.0 20045 była instalowana na wersji 3.0 19205 (czyli na nieaktywnej partycji systemowej nadal jest wersja 19205), to "uzdrowienie" 20045 okazało się bardzo proste - przynajmniej na poziomie testów "na stole".
Wystarczyło przełączyć aktywny system "na ten drugi" (komenda "mmc_change_active" - oczywiście pod telnetem...) i wersja 20045 zaczęła "wstawać jak błyskawica"...
BTW - cały ten zespół oprogramistów i testerów od Sync3 ma najwyraźniej szczęście, że "nie załapał się" na pracę w którejś z firm, które prowadziłem, bo zwolnił bym w trybie natychmiastowym całą tę zgraję...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przy okazji działań uruchomiłem sobie nową wersję "startera Sync3 na stole" - taką, co to ma VIN nie prowokujący do pytań "...ale dla czego na zdjęciu jest VIN nie mojego auta..."...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.