Odp: montaz fabrycznych czujników parkowania
Oczywiscie dziś po raz drugi przeczytalem cały temat od deski do deski jednak na moje pytania jasnej odpowiedzi nie ma.
Co do schematu to wydaje się dość prosty, liczyłem tylko ze przewody do can złapie we wtyczce kamery żeby się nie pchać do przodu aż. Skrzynki z bezpiecznikami nigdy z tylu nie szukalem bo i nie miałem po co stąd pytanie gdzie się znajduje (i czy wgl jest u mnie w hb) - trudne pytanie?
O grubość przewodów również zapytałem ponieważ niby ma być 0,35mm natomiast ktoś pisał że mu działało dopiero na 1mm a na 0,35 waliło błędami.
Z wtyczką również jest kłopot bo kolega kilka stron wcześniej o nią pytał i nie dostał żadnej odp. A może np jest jakaś tania wtyczka (chyba na 6 przewodów o ile dobrze liczę) która by można było zaadaptować by w razie ściągania kiedyś zderzaka nie rwać instalacji.
Od roku śledzę allegro ale dorwać odpowoednią wiązkę środka do przeszczepu jest wrap trudno bo sprzedający z reguły nie wiedzą co i z jakiej wersjo auta sprzedają a ze zdjęcia nie idzie poznać.
Nie uważaj innych za leniwców zbyt pochopnie
|