Cytat:
...Pamiętam jak to stawiałeś kilkanaście tygodni temu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
No nie przesadzajmy...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Aż tak złym programistą to nie jestem...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Arduino kupione 18 kwietnia a doszło coś koło 22.04 ...
Wychodzi trochę ponad tydzień na zdobycie "nowej sprawności"...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie jest tak źle...
A to (bo pewnie o tym myślisz)
https://forum.fordclubpolska.org/sho...postcount=2638 było robione od razu wieczorem po otrzymaniu przesyłki...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Było to zrobione w oparciu o wersję softu podesłaną mi przez Darka
@
Polarny
wraz z zestawem Arduino. Niestyty ten Arduino od Darka na "dzień dobry" był "jednokrotnego programowania". Po zaprogramowaniu przez Darka już u mnie się nie zapisywał...
To jest też info dla pasjonatów - należy się liczyć z tym, że Arduino potrafią padać "ot tak sobie"...
A za docenienie efektów - dziękuję!