View Single Post
Stary 10-05-2020, 15:31   #24
djKraszinio28
ford::amateur

Model: Focus
Silnik: 1.6TDCI
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: 1,6TDCI Odpala na Plaku, gaśnie na niskich obrotach

Aktualizacja tematu, auto dlaej nie jeździ tzn jeździło po odebraniu w piątek ale po kolei, została wymieniona listwa, paliwowa, wszystkie rurki wierzyli itd dosłownie cały układ paliwowy, jest nowy czujnik ciśnienia paliwa, auto jeździło przez cały piątek aż pojechałem do pracy, po wsiadłem w auto, odpaliłem , wyjechałem z miejsca parkingowego , zgasło, po 20 minutach stania odpaliło i jeździło do piątku po czym znowu wyjechałem z parkingu i zgasło, podmienilem zawór regulujący ciśnienie ale auto dalej nie odpaliło , gdy potem żeby nie wyrąbać akumulatora odpalałem z kabli raz zagadało , normalnie reagowało na pedał , wkręcalo się na obroty oo czym znów zgasło i nie zatrybilo, czy to faktycznie już pompa siedzi albo jakaś elektronika w niej , po wymianie układu paliwowego jak auto odpaliło , zmierzyli ciśnienie paliwa i było ok, mam już dość ładowania kasy w to auto a raczej nie wydaje mi się żeby to coś było z pompą ale mogę się mylić bo w sumie to tylko ona została chyba że któryś z Was drodzy forumowicze ma jezcze jakiś pomysł co dolega Foce
djKraszinio28 jest offline   Odpowiedź z Cytatem