Cześc wszystkim, jestem szczęśliwym posiadaczem mondziaka 2.0 TDCi, 2006 rok. Nie wiem czemu dopiero dzisiaj się zarejestrowałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Samochód kupiłem od brata jakieś 3 lata temu, po zakupie braciak zaczipował w GCS na 160 km, tak już zostało. Jestem zadowolony, to mój pierwszy Ford, ale wiem, że następny też będzie mondziorno, tylko młodszy, też będzie od brata
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Podejrzewam, że zostanę z wami na dłużej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Obecnie szukam felg, bo zamuliłem i od wspomnianych 3 lat jeżdżę na stali
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Także, witam Państwa bardzo serdecznie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.