View Single Post
Stary 12-05-2020, 11:25   #3349
bejbeats
ford::amateur

Imię: Hubert
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: JESTEŚ NOWY/A TU MOŻESZ SIĘ PRZYWITAĆ

Cześc wszystkim, jestem szczęśliwym posiadaczem mondziaka 2.0 TDCi, 2006 rok. Nie wiem czemu dopiero dzisiaj się zarejestrowałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Samochód kupiłem od brata jakieś 3 lata temu, po zakupie braciak zaczipował w GCS na 160 km, tak już zostało. Jestem zadowolony, to mój pierwszy Ford, ale wiem, że następny też będzie mondziorno, tylko młodszy, też będzie od brata Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Podejrzewam, że zostanę z wami na dłużejGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Obecnie szukam felg, bo zamuliłem i od wspomnianych 3 lat jeżdżę na stali Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Także, witam Państwa bardzo serdecznieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez bejbeats ; 12-05-2020 o 11:39
bejbeats jest offline   Odpowiedź z Cytatem