Cytat:
ktokolwiek by to robił to byłoby tak samo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
To jasne. Chodziło tylko o
czynność, a nie kto to robił.
Cytat:
zmieniłeś zmienną ze skrzyni automatycznej na manualną Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Tak jak wyżej. Chodzi tylko o czynność i restart APIM'a
Cytat:
|
wystarczy Iphone i sprawdzenie czy Car Play działa ;D
|
Hehe, wolę poczekać, np. do aktualizacji map.
Cytat:
Przy takiej sytuacji to raczej obstawiam, że hub jest z aliexpress i "wygląda jak prawdziwy". I to tyle co do perspektyw jego "bezawaryjnej pracy"... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (...).
|
Ten HUB jest fabrycznie zamontowany, ale pod SYNC 2
Cytat:
|
W Bielsku-Białej krzykneli już 360 zł jak ja wymieniałem na Sync 3. Szwagier (Brytol) zamówił mi z Ebay za 37 Funtów z dostawą używkę - śmiga super tylko trzeba szukać
|
Gdy okaże się, że jest mi potrzebny to będę szukał. Pytałem tylko tak "na wyprzódki" (nie wiem jaka to gwara
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
Bump:
Cytat:
|
Jeżeli już robić to budżetowo, to można pokusić się o zakup używanego (ale nowego typu) HUBa z Kugi na przykład. Pod kątem sprzętowym działa poprawnie. Jedyny mankament jest taki, że "troche" nie pasuje w oryginalne miejsce. Jest po prostu węższy i zostaje dziura. (...)
|
Mam taki. "Leszcz" dał mi w komplecie. Jest krótszy i szerszy (bardziej kwadratowy) Mógłbym go "dopasować", ale przecież nie będę kupował Iphona aby sprawdzić czy "stary" HUB jest do "D" i wstawiał / docinał od Kugi.