Temat: [Focus 2014-2018] Sync 2 zamiana na Sync 3
View Single Post
Stary 13-05-2020, 12:35   #874
Andrzej_K
ford::professional

Imię: Andrzej
Model: Focus MK3 Kombi Titanium
Silnik: 1,5 TDCI Duratorq 120 KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Sync 2 zamiana na Sync 3

Cytat:
Napisał leszcz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ktokolwiek by to robił to byłoby tak samo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To jasne. Chodziło tylko o czynność, a nie kto to robił.

Cytat:
Napisał leszcz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
zmieniłeś zmienną ze skrzyni automatycznej na manualną Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak jak wyżej. Chodzi tylko o czynność i restart APIM'a

Cytat:
wystarczy Iphone i sprawdzenie czy Car Play działa ;D
Hehe, wolę poczekać, np. do aktualizacji map.

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przy takiej sytuacji to raczej obstawiam, że hub jest z aliexpress i "wygląda jak prawdziwy". I to tyle co do perspektyw jego "bezawaryjnej pracy"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (...).
Ten HUB jest fabrycznie zamontowany, ale pod SYNC 2

Cytat:
Napisał wasi69 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W Bielsku-Białej krzykneli już 360 zł jak ja wymieniałem na Sync 3. Szwagier (Brytol) zamówił mi z Ebay za 37 Funtów z dostawą używkę - śmiga super tylko trzeba szukać
Gdy okaże się, że jest mi potrzebny to będę szukał. Pytałem tylko tak "na wyprzódki" (nie wiem jaka to gwara Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )

Bump:
Cytat:
Napisał Polarny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeżeli już robić to budżetowo, to można pokusić się o zakup używanego (ale nowego typu) HUBa z Kugi na przykład. Pod kątem sprzętowym działa poprawnie. Jedyny mankament jest taki, że "troche" nie pasuje w oryginalne miejsce. Jest po prostu węższy i zostaje dziura. (...)
Mam taki. "Leszcz" dał mi w komplecie. Jest krótszy i szerszy (bardziej kwadratowy) Mógłbym go "dopasować", ale przecież nie będę kupował Iphona aby sprawdzić czy "stary" HUB jest do "D" i wstawiał / docinał od Kugi.