Temat: [Focus 2014-2018] Sync 2 zamiana na Sync 3
View Single Post
Stary 14-05-2020, 19:52   #893
Andrzej_K
ford::professional

Imię: Andrzej
Model: Focus MK3 Kombi Titanium
Silnik: 1,5 TDCI Duratorq 120 KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Sync 2 zamiana na Sync 3

Cytat:
Napisał wasi69 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nic na siłę!!! Pierwsza zasada!!! Nad uchwytem tych języczków masz takie małe zatrzaski, które uniemożliwiają jego wypięcie. Wciśnij je dwoma palcami i przełóż język nad nimi - kostka sama tym ruchem wyjdzie z gniazda.
OK, okazało się, że to żadna sztuka wypiąć wtyczkę. (mam je na biurku i ćwiczę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) Języczki/zatrzaski są z obu stron wtyczki (1 na zdjęciu) i nie ma problemu aby oba ścisnąć palcami i podnieść wajchę.

Problem jest z wciśnięciem obu zatrzasków (2 na zdjęciu) aby oddzielić/rozłączyć część szarą od niebieskiej i dostać się do PIN'nów.. Palcami się nie da, a np. wkrętakiem można wcisnąć tylko jedną stronę na raz.
Ma ktoś jakiś patent/sposób jak to zrobić?

Bump:
Cytat:
Napisał Filon69 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak, spieszyłem się i za dużo x'ów mi się wkleiło...już poprawiłem...
Dziękuję bardzo.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg Wtyczka BCM.jpg (55.7 KB, 124 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg Wtyczka BCM 2.jpg (55.7 KB, 106 wyświetleń)