Właśnie jestem po zaślepieniu "zabiegu". Po odkręceniu tej rury okazała się w środku taka sadza że chciałem po kominiarza dzwonić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przeczyściłem to i włożyłem zaślepkę z trzema małymi otworkami, zrobiłem jazdę próbną to może delikatnie jakby od dołu lepiej się zbierał albo to może po prostu placebo, ale zobaczę jak to będzie teraz z nasycaniem DPFa. Nie wątpliwe że przy takim sajgonie co tam się działo w środku to może był powód że wypalanie było trochę zbyt często, chociaż tak rozkminiam, czy to jest jakaś różnica czy rura jest teraz zaślepiona blaszką z małymi otworkami czy była zawalona sadzą..
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.