Jedyny minus tego koloru to taki, że kurz się zbiera a nie ruszałem już forda od 2 tygodni. Na razie nic się nie rysuje chociaż 2 letni syn potrafi butem po tym chodzić między fotelami. Malowałem coś takiego pierwszy raz i wyszło jak dla mnie bardzo dobrze. Zostaje mi tylko spolerować, ale to przy okazji montażu nawiewu na tył będę ściągał wszystko i to zrobię.
Początkowo miałem radio blaupunkt EX z nawigacją, był plan zmienić samo radio, potem trafił się panel klimatronica czarny z smaxa, szybka przeróbka i pasował do mondeo, potem był pomysł na podświetlenie ambiente więc ogarnąłem takie w całym samochodzie no i przy okazji polakierowałem na czarno dekory.
Przełącznik podgrzewania foteli jest z mondeo 3, przełożyłem bebechy tylko z mondeo 4 żeby podświetlenie było na czerwono.
Przyciski z prawej strony zamówione od polifta. Mam problem tylko z tymi po lewej a nie chce wydawać 350zł na aliexpres za czarne...
Cały wątek mógłby powstać co już tam narobiłem w tym mundku...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.