Cytat:
Któryś raz powtórzę. Mam wymienione wszystkie głośniki poza wooferem i nie zaobserwowałem ŻADNYCH problemów z ANC. Z tego co zgłaszają inni koledzy wynika, że takie problemy pojawiają się w Hybrydzie, aczkolwiek ich geneza póki co nie jest zbyt racjonalnie wytłumaczalna.
|
Trudno mi określić przyczynę problemu z ANC, jednoznaczne jest dla mnie że po wygłuszeniu prawych drzwi i pozostawieniu głośników sony w drzwiach zauważyłem słyszalne pogłośnienie i podbicie basów przechodzące w dziwne wibracje przy przejściu z elektryka na benzynę. Czysto hipotetycznie ...być może ponowna kalibracja by pomogła. Nie wiem czy wymiana centralnego miała wpływ, ponieważ nie testowałem w różnych warunkach. O ile pamiętam skoki głośności zaczęły się po wyciszeniu. Zawsze można zmienić z powrotem na sony. Podejrzewam (znowu hipoteza), że użytkownicy benzyn i diesli nie mają takich skoków, co do hałasu produkowanego przez zespół napędowy (w hybrydzie przeskakujesz z szumu do odgłosu komarka tudzież skutera), że wpływ ANC na audio może być tak minimalny, że jest nie odczuwalny w odbiorze.
Co do środka no cóż...chyba nie mam szans na brzmienie ze słuchawek
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na razie się skupię na tym aby mruczenie najniższych stało się znośne...