View Single Post
Stary 20-05-2020, 08:05   #5
ellocco
ford::average

Model: KUGA MK1
Silnik: 2.0 TDCi 140KM
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Od czego ta wtyczka 3xpin? Jest niepodpięta.

Cytat:
Napisał Bartazz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki uprzejmości kolegi z forum ellocco który przesłał mi zdjęcie ze swojego identycznego auta, ewidentnie widać, że ta wtyczka obok egr-a powinna być podpięta a u mnie mi tego nie podpięli.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wie ktoś może o co chodzi? Czy mechanik świadomie tego nie zrobił? Nie do końca podoba mi się te moje auto i związane z nim problemy.

Znalazłem też w sieci taką fotkę. Tutaj też ewidentnie widać, że jest ta wtyczka podpięta (nr1) a ja nie mam żadnej instalacji, żeby ją podpiąć.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Proszę o kogoś kto jest w stanie rozwiać moje wątpliwości.

Bardzo dziękuję i pozdrawiam
Znalazłem taką fote i wgląda na to że dochodzi ta wiązka do zaworu EGR. Widocznie zagubiono tą krótką wiązkę. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka

Ostatnio edytowane przez ellocco ; 20-05-2020 o 08:34
ellocco jest offline   Odpowiedź z Cytatem