Cytat:
|
Patrząc na jego zdjęcia ...
|
Nie chce mi się zakładać konta na Instagramie dla pooglądania tego jednego przypadku...
Z zestawu elementów widzę, ze siłownik ciągnie za pałąk. W którym miejscu jest przymocowany sam siłownik? Bo wiem jak wygląda wnętrze bagażnika i tak nie bardzo sobie umiem wyobrazić gdzie się go przykręca...
Poza wszystkim - ilość elementów chińskiej jakości z niezerowym prawdopodobieństwem popsucia się nie nastraja mnie jakoś bardzo optymistycznie do tego wynalazku...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Trzeba by link do tego zestawu podesłać Koledze Przemysławowi z YT to by zrobił film (w końcu na swój koszt nie nasz...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) jak to się montuje i jak działa...
Ostatnio widziałem film jak dzielnie montował Kolega jakąś "agrotuningową" wersję "machania nogą" do MK5, więc pewnie "złapał by haczyk" tego otwierania klapy...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.