Cytat:
Poprawienie fabryki w tym miejscu dla nieogarnietego laika przy użyciu materiałów CarAudio to max 2h, naprawdę max przy użyciu tutorialow z netu. Sam zrobiłbym to w mniej niż godzinę.
I nie pisze tego z teorii bo robiłem sobie praktycznie całą poprzednią (przed focusem) toyote avensis.
Nie szukajmy, dziury w całym. Jak chcesz mk5 nowsze, to jak Ci będzie przeszkadzało, to naprawdę nie jest to Rocket Science i nie powinno dyskwalifikować wyboru tego samochodu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Większy hałas słychać z przednich nadkoli i kół niż bagażnika. Na to tez są sposoby ale trochę więcej rzeźby.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
Nie będę latał i wygłuszał 6 mondków
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo tyle ma być zamówione - a pytam o to bo w porównaniu do mojego modelu oto co "udoskonalono" (mówię o Titanium):
- brak możliwości zamówienia spryskiwaczy reflektorów
- brak możliwości zamówienia zawieszenia adaptacyjnego
- brak anten do keyless w tylnych drzwiach
- fotel i kierownica ustawiana elektrycznie - brak - możliwość tylko w pakiecie ze skórami i masażem za 14k
I są to tylko braki w porównaniu do tego co mam - więc chcę mieć kompletną listę plusów i minusów przy podejmowaniu decyzji o zmianie na następne 4 lata. Generalnie Mondek mi się podoba - ale jak człowiek konfiguruje auto za cennikowe 180k PLN i praktycznie brak fotela elektryczne kierowcy to coś nie tak... widać Ford już kreskę na Mondku postawił...