Podzielę drobnymi uwagami dla osób z głośnikami w wersji bida
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. U mnie oryginalnie zamontowane jest 8 głośników. Nie zdawałem sobie sprawy jak one grały biednie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pierwsze co zrobiłem to ustawiłem nastawy equalizera na numerek 12. Domyślnie jest wartość 4. Różnicę czuj z kopyta. Podbite są praktycznie wszystkie dźwięki. Dalej postanowiłem wygłuszyć wszystkie drzwi. Poszła mata stp aero i boczki wyklejone matą. Dźwięk zyskał nowego wymiaru. Basy to basy a nie buczące buuu. Słychać więcej szczegółów. Dźwięk się nie rozmywa. Przy okazji zauważyłem że oryginalne głośniki (nie sony) zaczęły... gnić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Masakra. Pojawiły się dziury, biały grzyb... lekki szok. Wymieniłem okazjonalnie na głośniki głośniki z zestawy sony i jest trochę lepiej.
Cóż... tyle z moje strony
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak ktoś się zastanawia jak poprawić dźwięk to polecam zwiększyć sobie nastawy equalizera i mocno rozważyć wygłuszenie drzwi. Zostaje tylko zatankować i pokręcić się po mieście z ulubioną muzą w głośnikach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.