Cytat:
|
Mało tego, możesz uzyskać polskie mapy, dodatkowo u siebie nie miałem info z navi na zegarach. Po długich poszukiwaniach udało się aktywować i nawet manewry z google maps idą na zegary.
|
Cytat:
|
Co masz na myśli "uzyskać polskie mapy"? Ja miałem wymienioną pamięć na 64 ograną Sync 3 3.0 i mapy F8. Info z navi auta i gmaps po AA mają komunikaty na wyświetlaczu między zegarami, to widziałem w Fusionie/Mondeo, właśnie nie wiedziałem czy w Escape też tak jest - trzeba to specjalnie aktywować? Czy wszystko działa poprawnie? Podobno dla laika �� nie ma powrotu do 3.0
|
Ja już się pogubiłem z wyświetlaniem tych manewrów na zegarach.
Miałeś sync 3 (3.0) wg informacji z forum ta wersja jest instalowana na starszej wersji modułu sync3. Nowe moduły zaczynały się od fabrycznego sync 3.2. Z kolei ta starsza wersja nie pozwala na wyświetlanie manewrów. Aby uzyskać tą funkcjonalność na AA przy sync 3.4 trzeba wykonać aktualizację firmwaru modułu APIM (z dużym prawdopodobieństwem uszkodzenia modułu). Robiłeś coś takiego? Bo jesli na starym module udało Ci się uruchomic manewry na zegarach z AA to proszę o instrukcję krok po kroku co zmieniałeś.
Cz to jest może kwestia samej wersji sync3 albo AA żeby wyswietlać te manewry?