|
dlatego, że jest kiepskiej jakości i praktycznie nic na nim nie widać...?
Napisałem, że słabo widać, ale pracuje. Rozumiem, że to nie wystarcza, żeby było wiarygodne?
no to działa non stop czy nie działa u Ciebie?
Przeczytaj jeszcze raz, to zrozumiesz kiedy działa cały czas, a kiedy nie.
zastanów się może troszkę nad tonem swoich wypowiedzi... chcesz pomocy, jak ktoś coś napisze to odbierasz to jako atak, którego tam nie ma i mało tego sam atakujesz. Sorry mnie to nie pasuje...
Pokaż mi chociaż jeden atak na mnie, albo mój na kogoś i zły ton. To są normalne zdania i normalna dyskusja. Jak uważasz, że zdanie "Tylko gdzie tu próba rozwiązania problemu...?" jest atakiem, albo złym tonem, to wybacz, ale to jakaś przesada..., zwłaszcza biorąc pod uwagę kontekst całej wypowiedzi. Za chwilę napiszesz komuś, że Cię atakuje, bo napisał, że w MK4 sprężarka jednak powinna pracować cały czas... Gdyby tak nie było, to bym się przy tym nie upierał..., więc jak mamy wspólnie dojść do czegoś konstruktywnego, skoro nie zgadzamy się w podstawowej sprawie. Różnica argumentów polega tylko na tym, że ja mam poparcie w tym, co mówię, a Wy tylko opieracie się na tym, jak Wam działa klimatyzacja, a to żaden wyznacznik poprawności.
Po za tym nie odnoszę się dalej do tematu, gdyż nie przyjmujesz żadnej opinii, która odbiega od Twojego przekonania, nie chcesz podjąć dyskusji tylko stawiasz swój argument i wymagasz żeby inni go przyjęli i dali Ci rozwiązanie.
Przyjmuję opinie, bo jeden z kolegów napisał o zaworze rozprężnym lub niedrożnym osuszaczu, więc od razu zadzwoniłem do chłodniarza z zapytaniem, czy było to zweryfikowane. Nie wymagam, żeby go przyjęli, ale przedstawiłem argumenty poparte przykładami, czego nie zrobił nikt z Was. Wy twierdzicie tylko na podstawie działania Waszej klimy, że skoro pracuje cyklicznie, to jest prawidłowo, ale żadnego poparcia na to nie macie. Po prostu uważacie, że skoro tak działa, to tak jest prawidłowo...
Nie wymagam też rozwiązania... Proszę cały czas, żeby ktoś napisał, co miał taki sam przypadek i jak sobie poradził, albo chociaż, żeby ktoś, kto ma doświadczenie napisał co on o tym sądzi.
czyli masz coś uzkodzone, toż w omedze działa cały czas, ponoć:
|