Temat: [Mondeo 2007-2014] Klimatyzacja nie działa
View Single Post
Stary 03-06-2020, 14:57   #478
seewcio
ford::average

Imię: Wojtek
Model: Mondeo MK4; S-Max MK1
Silnik: 2.0TDCi; 2.0TDCi
Rocznik: 2008; 2006
Domyślnie Odp: Klimatyzacja nie działa

Cytat:
Napisał Parch Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chyba nie ma co dłużej nadpisywać w tym temacie.
Jak @seewcio uzyska pożądany przez siebie efekt ciągłej pracy swojej sprężarki, to byłoby miło się dowiedzieć, jak tego dokonał.
Pisz za siebie. Rozumiem, że Ty nie wiesz, więc mogłeś napisać, że Ty nie znasz rozwiązania problemu i czekasz, może ktoś napisze, albo zainteresowany sobie poradzi i napisze. Chociaż w takim układzie po co w ogóle cokolwiek pisać...

Forum, to forum. Nigdy nie wiadomo kiedy ktoś napisze rozwiązanie problemu, albo coś podpowie..., więc pisanie, że chyba nie ma co dłużej nadpisywać w tym temacie, jest bez sensu...
Skąd wiesz, że ktoś tego nie czytał i może ma na to rozwiązanie, albo zapyta wujka fachowca i jutro napisze rozwiązanie problemu?

To mnie właśnie denerwuje, że jest temat, a w nim często połowa bezproduktywnych postów tego typu. Każdy czyta do którejś strony i w końcu ma dość, bo posty nie mają nic wspólnego z tematem. Ja opisałem dokładnie o co mi chodzi i proszę o pomoc, podpowiedź, cokolwiek, co posunie mój problem do przodu, albo go usunie.

Ja jestem pewien, że sprężarka ma działać w pewnych warunkach i ustawieniach bez przerw i poparłem to argumentami i skąd ta wiedza. Pisanie mi milion razy, że sprężarka ma działać cyklicznie, bo komuś tak działa, jest poparte tylko tym, że komuś tak działa i zupełnie niczego nie wnosi do tematu.
seewcio jest offline   Odpowiedź z Cytatem