Cytat:
Chyba nie ma co dłużej nadpisywać w tym temacie.
Jak
@ seewcio
uzyska pożądany przez siebie efekt ciągłej pracy swojej sprężarki, to byłoby miło się dowiedzieć, jak tego dokonał.
|
Pisz za siebie. Rozumiem, że Ty nie wiesz, więc mogłeś napisać, że Ty nie znasz rozwiązania problemu i czekasz, może ktoś napisze, albo zainteresowany sobie poradzi i napisze. Chociaż w takim układzie po co w ogóle cokolwiek pisać...
Forum, to forum. Nigdy nie wiadomo kiedy ktoś napisze rozwiązanie problemu, albo coś podpowie..., więc pisanie, że chyba nie ma co dłużej nadpisywać w tym temacie, jest bez sensu...
Skąd wiesz, że ktoś tego nie czytał i może ma na to rozwiązanie, albo zapyta wujka fachowca i jutro napisze rozwiązanie problemu?
To mnie właśnie denerwuje, że jest temat, a w nim często połowa bezproduktywnych postów tego typu. Każdy czyta do którejś strony i w końcu ma dość, bo posty nie mają nic wspólnego z tematem. Ja opisałem dokładnie o co mi chodzi i proszę o pomoc, podpowiedź, cokolwiek, co posunie mój problem do przodu, albo go usunie.
Ja jestem pewien, że sprężarka ma działać w pewnych warunkach i ustawieniach bez przerw i poparłem to argumentami i skąd ta wiedza. Pisanie mi milion razy, że sprężarka ma działać cyklicznie, bo komuś tak działa, jest poparte tylko tym, że komuś tak działa i zupełnie niczego nie wnosi do tematu.