Cześć, odgrzeje trochę temat żeby nie robić nowego, 2-3 lata temu w momencie zakupu auta (mk4 2013r) byłem w aso na dokładnym sprawdzeniu, już wtedy wyskoczyło im na komputerze że mikrofon nie działa poprawnie, a dokładniej taki mam kod błędu :
B1D79:15-2F - (ACM) - Wejście mikrofonu - Obwód zamknięty do akumulatora i otwarty - kody (DTC) zarejestrowane obecnie. Obecnie występuje usterka.
Nie przeszkadzało mi to bo nie korzystałem po prostu z tego mikrofonu. Trochę się teraz u mnie pozmieniało i jednak bym chciał mieć sprawny mikrofon a nie przełączać za każdym razem na telefon podczas rozmowy.
Dzwoniłem do dwóch elektromechaników w mojej okolicy to stwierdzili że nie mają czasu na takie "pierdoły"
Jeżeli chodzi o elektronike to niestety jestem kompletnie zielony, czy ktoś byłby wstanie jak dla JELENIA wytłumaczyć jak bym mógł się do tego zabrać?
Bo jeżeli sam tego nie zrobie to zostanie mi ASO, tam chyba przyjmą nawet taką "pierdołe"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.