Akurat te nie są pływające
tylko skręcane z aluminiowym korpusem żeby szybciej oddawał ciepło
pływające yatcze stosuje się na tory
co do pompy to ja bym się nie przejmował da rade masz możliwośc wymieniasz na Rs
i najlepiej wymienić przez ASO ja płaciłem 400zł i nikt mi nie powie ze coś zmodyfikowałem na własną rękę
tarcze DBA 5000 spoko są nie do zajechania ale klocek ebc żólty namieszał
nie wiem czy taka seria czy do dupy mieszanka klocek hamował tylko 1/3 częścią swojej powierzchni dokładnie środkową częścią klocka
tak tarcza wyglądała klocek w topił się w tarcze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
po przeczyszczeniu papierem ściernym 400 tarcza zrobiła się jednolita
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
po wymianie na klocki ds2500 dotarciu ich przejechaniu 2000km i przeprowadzeniu procedury układania teraz tak wyglądają
klocek hamuje całą powirzchnią
tarcze są nie do zajechania
ale po przejechaniu 2000 km tak klocki zapyliły felgę docierały się
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.host images
teraz juz jest ok
ale i tak kupiłem nowe w aso tarcze od RS tak na czarną godzinę cena 600zł 120 funtów za 2 szt. więc cena znośna
ford się chawli że na nich można focusem RS wychamowac z 200 do 20 10 razy pod porząd