View Single Post
Stary 23-06-2020, 11:19   #2748
abgar
ford::average

Model: Galaxy Titanium Aut.
Silnik: 2.0 ecoboost 243 kucyki
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Nowa Nawigacja SYNC 3 - dyskusja , linki

Cytat:
Napisał Norb.81 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale nie rozumiem tylko jednego.... Jeden człowiek sam sobie potrafi zrobić z zaciszu domowym taką animację a sztaby programistów w Fordzie robią taką paść z animacją zamykania rodem ze sterownika z pieca węglowego. A co gorsza zapewne. Cieszą się napewno jak dzieci z sukcesu!
Ja też nie rozumiałem do czasu gdy bliska mi osoba zaczęła pracować w amerykańskiej korpo mniej więcej wielkości Forda. To inny sposób myslenia i działania daleki od zdrowego rozsądku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Gwarantuję Ci, że temat tej animacji to był specjalny "project", odbyło się wiele spotkań i "cali" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z cała pewnoscią wszyscy się cieszyli jak dzieci Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
abgar jest offline   Odpowiedź z Cytatem