Cytat:
|
No taka animacja to ja rozumiem...
|
Animacja jak animacja.
KAŻDA końcowa animacja ma te same cechy: jest w .mp4, ma 90 do 150 klatek w rozmiarze 480 x 800 odtwarzanych 30fps. Czyli trwa 3 do 5 sekund.
Oczywiście te limity nie są "zaprogramowane" i można sobie wyprodukować "animację końcową" trwającą i minutę (byle się zmieściła na wolnej przestrzeni partycji systemowej Sync3)... Te 5 sekund to zwykle ok 3,5MB, więc naprawdę nie można przesadzać z długością...
Jeśli oryginalny "blue oval" Ci się nie odtwarza płynnie, to ta (dość popularna wśród "modyfikatorów Sync3") animacja pokazana przez Tomka
@
leszcz
(wcale zresztą nie jego autorstwa...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) też nie będzie się odtwarzała płynnie. Masz po prostu coś ze swoim systemem. Jakieś śmieci, błędy w konfiguracji, efekty uboczne "przejścia na 3.4" lub co tam jeszcze...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Develpment FoMoCo/Black Berry jest tu mało winny...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oczywiście nie mówię o "efektowności wizualnej" - to jest rzecz w tym kontekście dość marginalna...
Zasady (polityka) wizualnej identyfikacji marki zwykle nie idą w parze z "fajerwerkami animacji"...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
BTW - "wynajmij"/zakoleguj się z kimś obeznanym w Adobe After Effects CC, podeślę Ci (zresztą już to kiedyś robiłem...) jedną z animacji "fabrycznych" na wzór (budowy i kodowania) - zlecisz wyprodukowanie odpowiedniej własnej animacji a ja Ci tę animację wgram i będziesz miał "swoją własną super bajerancką animację wyłączającą Sync3"...
To, że zapewne też nie będzie u Ciebie chodzić płynnie - to już oddzielna sprawa...